Wie zijn wij

Over ons

50 jaar specialist internationaal rouwvervoer

Wij verzorgen jaarlijks de meeste internationale rouwtransporten van het land. Met een uiterst betrouwbaar en zeer ervaren team van medewerkers staan wij alle dagen van het jaar, 24 uur per dag, voor u klaar.

Veiligheidscertificaat Schiphol - directe overdracht aan de douane

Ouwerkerk International is als erkende luchtvrachtvervoerder in het bezit van het certificaat Beveiligingsadviseur Luchtvracht (BAL). Dit houdt in dat wij bevoegd zijn om zelf de vereiste veiligheidscontroles te verrichten en de kist van de overledene te sluiten. Vervolgens wordt deze direct overgedragen aan de afhandeling van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Het team

De kern van ons team zijn de repatriëringspecialisten op kantoor. Deze mensen coördineren de repatriëring vanaf het eerste contact. Minstens zo belangrijk zijn onze medewerkers ´in het veld´. Zij zorgen voor de laatste verzorging van de overledene en regelen alle benodigde papieren, zoals medische of consulaire documenten.

Kundig en ervaren

Ouwerkerk International heeft zeer veel ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers hebben een goede talenkennis en volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de internationale wet- en regelgevingen.

Respect voor uw wensen, cultuur en geloof

Ouwerkerk International stelt uw wensen centraal. U kunt er van op aan dat wij goed bekend zijn met de rituelen, gebruiken en geloofs- en levensovertuigingen van verschillende culturen. Wij zullen altijd handelen vanuit respect voor de achtergrond van de overledene en zijn of haar nabestaanden.

Het rouwcentrum

Het rouwcentrum in Utrecht is licht, ruim en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Zo kunnen nabestaanden beschikken over een speciale ruimte voor rituele bewassingen. Het rouwcentrum is geschikt voor de ontvangst van zowel grote als kleine gezelschappen.

Rouwcentrum OuwerkerkRouwcentrum OuwerkerkRouwcentrum Ouwerkerk