Ouwerkerk International - 24/7 rouwtransport

Drukbezochte ontmoetingsdag bij Ouwerkerk International

Afgelopen donderdagmiddag 12 maart was bij Ouwerkerk International -specialist in internationaal rouwtransport- in Utrecht een ontmoetingsmiddag die druk werd bezocht door zakelijke relaties van internationale verzekeraars, alarmcentrales, contacten bij ambassades/consulaten, religieuze leiders etc. Lees verder en bekijk de video´s

Mevrouw Kooistra op open dag Het personeel van Ouwerkerk International

Als de grootste specialist in internationaal rouwvervoer in Nederland verzorgen wij al meer dan 50 jaar repatriëringen van overledenen van en naar bestemmingen over de hele wereld.

Ouwerkerk International heeft wereldwijd een uitgebreid netwerk van contacten waardoor wij u snel en goed kunnen helpen.

50 jaar internationaal rouwvervoer

Snel handelen & uw wensen centraal

Zorg en persoonlijke aandacht vormen de kern van onze dienstverlening: uw wensen staan voorop. Indien mogelijk kunnen wij zorgen dat reeds de volgende dag het vertrek vanuit- of naar het buitenland plaatsvindt.

Uitstekende faciliteiten & wereldwijd netwerk

Met een uiterst ervaren team dragen wij zorg voor alle aspecten van de repatriëring. Van de afhandeling van de formaliteiten tot een waardig afscheid in Nederland; u kunt van ons op aan.

Snelle kostenindicatie & scherpe tarieven

Wij leveren betrouwbare zorg van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief. Door snel en adequaat te handelen, kunnen wij de kosten voor bijvoorbeeld vliegtickets zo laag mogelijk houden.

De afgelopen jaren hebben wij tot onze opdrachtgevers mogen rekenen; particulieren, collega uitvaartondernemers die gespecialiseerd zijn in lokale of regionale uitvaarten, verzekeringsmaatschappijen, diplomatieke diensten en internationale alarmcentrales.